فیلمی بسیار نادر از کسانی که تا کنون توانسته اند فیلسوف حکیم اُرُد بزرگ خراسانی را از نزدیک ببینند
برای دیدن فیلم بر روی عکس بالا کلیک کنید
بعضی صحنه ها و تصاویر به اندازه صدها کتاب و نوشته دارای مفهوم است . ویدیویی که خواهید دید تصاویری بیاد ماندنی و نادر ، از افرادی است که توانسته اند استاد عالیقدر فیلسوف حکیم ارد بزرگ خراسانی را از نزدیک ببینند .
صحنه های استقبال از بزرگترین فیلسوف جهان و دیدارهای صمیمانه با ایشان .
"استاد فیلسوف حکیم اُرُد بزرگ خراسانی" ( Orod The Great )
فیلسوف مشهور ایرانی است او بنیانگذار "فلسفه اُرُدیسم" و رهبر اُرُدیست های جهان است این فلسفه در حال حاضر دوستداران بسیاری در کشورهای گوناگون دارد. اندیشه های او بر 3 ستون مهر به «گیتی»، مهر به «انسانیت» و مهر به «آزادی» استوار است چنانچه در کتاب سرخ می خوانیم: ((اُرُد بنیان فلسفه اُرُدیسم را مهر به گیتی، انسانیت و آزادی قرار داد.))
ویدئو سخنان فیلسوف حکیم ارد بزرگ پیرامون آزادی را اینجا ببینید کلیک کنید
ویدئو سخنان فیلسوف حکیم ارد بزرگ پیرامون انسانیت را اینجا ببینید کلیک کنید
فیلمی نادر، از کسانیکه توانستند فیلسوف حکیم ارد بزرگ ، را از نزدیک ببینند.
ویدئو نظریه قاره کهن فیلسوف حکیم ارد بزرگ، اینجا کلیک کنید
ویدئو درباره ایده دیوار مهربانی فیلسوف حکیم ارد بزرگ را اینجا ببینید کلیک کنید
در کتاب سخنان ائمه معصوم ، مشاهیر، بزرگان ایران و جهان با گردآوری ابراهیم (سعید) رمضانی می خوانیم :
«حکیم ارد بزرگ چهارمین حکیم تاریخ ایران است حکمای پیش از او عبارت اند از حکیم بزرگمهر (پیش از اسلام می زیسته اند) حکیم فردوسی و حکیم عمر خیام .
فلسفه و سخنان فیلسوف حکیم ارد بزرگ در کتاب سرخ گردآوری شده است، این کتاب در برگیرنده هزار و اندی فرمان (آموزه) است که به همت بنیاد جهانی فیلسوف حکیم اُرُد بزرگ خراسانی تنظیم و انتشار یافته است .
برای دانلود کتاب سرخ اینجا کلیک کنید
فیلسوف بزرگ در شهر کرج زندگی می کنند اما مردم شهر شیروان در خراسان شمالی می گویند ایشان، بزرگ شهرشان شیروان هستند و اجداد پدریشان در آن شهر ساکن بوده اند از سوی دیگر مردم کلان شهر مشهد معتقدند فیلسوف در واقع مشهدی هستند چرا که در زندگینامه حکیم آمده است که در مشهد متولد شده اند.»
فیلسوف حکیم ارد بزرگ خراسانی در حال حاضر زنده هستند و در غرب شهر کرج، مرکز استان البرز ایران زندگی می کنند ، با این وجود بسیاری از علاقمندان به اندیشه های ایشان ، برای دیدارش از سراسر جهان به این شهر می روند . کسانی که فیلسوف بزرگ را از نزدیک دیده اند می گویند : حکیم انسانی فوق العاده دانا ، آرام و کم حرف است ، برعکس تصور همگانی ، زندگی بسیار ساده دارند. هنگام گفتگو ، بیشتر شنونده هستند و تا لازم نباشد سخنی نمی گویند ، مهمترین خصلت فیلسوف گرامی، مهربانی و آزادگی هست . ستایشی که از حکیم بزرگ، درباره مهربانی در کتاب سرخ می بینیم براستی در منش ، گفتار و رفتار ایشان دیده می شود .
با وجود داشتن دشمنان بسیار ، هیچگاه در مقام پاسخگویی به آنها بر نیامده است و تنها در کتاب سرخ جمله ایی کوتاه در این مورد دارند : ((زمان کیمیاست، آن را صرف پاسخ به دروغ پردازی آدمهای شیاد و مردم آزار نکنید.))
- فیلسوف بزرگ از کودکی عاشق طراحی ، نویسندگی و تاریخ بود از این رو به هنرستان حرفه ای سینا ی مشهد رفت و خود را در رشته معماری یافت اما هنرستان را نیمه تمام رها کرد چون روح سرکش او را پاسخگو نبود ، پس از آن بدنبال جامعه شناسی رفت و آن را هم رها نمود ، در نهایت ذهنش به فلسفه ، حکمت و چرایی زندگی آدمی معطوف شد از آن پس دیگر هیچگاه حکمت و فلسفه را رها ننمود .
تصاویری از حکیم ارد بزرگ (از کودکی تا نوجوانی)
تصویر چهره استاد فیلسوف حکیم ارد بزرگ خراسانی بر روی جلد برخی از کتابها
مجسمه و تندیس حکیم ارد بزرگ - ساخته عقیل اصلی چوکانلو در شهر شیروان
فیلسوف حکیم ارد بزرگ خراسانی از زبان خود :
(فرگرد ارد ، کتاب سرخ)
اُرُد، در نیمه شبی پر برف، از ماه دی، در شهر مشهد زاده شد. پدرش محمد تقی شرکاء، فرزند بابا، از شهر شیروان در خراسان بود، مردی آزاده و بسیار نیک و مهربان که همواره دل به کانون گرم خانواده داشت. مادر اُرُد، فاطمه جاهد طبسی از ایل قشقایی شیراز بود، زنی مهربان، دانش آموخته و دلسوز که همواره برای رشد فرزندان دلبندش کوشش نموده و رنج ها کشید. نام تنها فرزند اُرُد، غزاله می باشد. اندیشه های اُرُد بر سه ستون «مهر به گیتی»، «مهر به انسانیت» و «مهر به آزادی» استوار است. هم اکنون در شهر زیبای کرج زندگی می کند و مردم این شهر را بسیار دوست دارد. فیلسوف حکیم اُرُد بزرگ خراسانی
- در لغت نامه دهخدا (آنلاین) نوشته است : ارد بزرگ ( به ضم ا) از مشاهیر برجسته معاصر ایران دارای نظریه قاره کهن و نظریه کهکشان بزرگ اندیشهاست. زادگاه وی شهر توس نو (مشهد ) می باشد ولی پدر وی از اهالی شیروان بوده است. کتاب آرمان نامه حاوی جملات حکیمانه اوست. او سه اثر هنری زیبا به صورت تابلو که بر کاغذ مومی نقش شده اند دارد که هر سه یک موضوع مشترک را دنبال می کنند به نام " تاجیکستان". او از دوستان نزدیک احمد شاه مسعود وزیر دفاع افغانستان بودهاست ارد بزرگ در آسیای میانه و بخصوص در بین مقامات و دانشگاهیان افغانستان و تاجیکستان هواداران بسیاری دارد.
در پیشفرض داده های گوگل هنگام سرچ و برخی صفحات مجازی در توییتر ، اینستاگرام و یا تلگرام می بینید بسیاری از کاربران این شبکه ها فکر می کنند فیلسوف حکیم ارد بزرگ خراسانی درگذشته و به ابدیت پیوسته اند. حال آنکه فیلسوف هم اکنون در قید حیات بوده و در شهر کرج مرکز استان البرز زندگی می کنند.
حکیم ارد بزرگ از زبان دوستداران او :.
احمد شاه مسعود می گوید :
من و ارد [حکیم ارد بزرگ خراسانی] زاده یک سرزمین بزرگ هستیم .
احمد شاه مسعود چند ماه پیش از کشته شدنش می گوید : هنگامی که نوشته های ارد دانا را می خوانم می بینم آرزو هایم را نوشته است.
بی نظیر بوتو می گوید :
ما با کشورهای منطقه و بخصوص ایران ، اساطیر ، فرهنگ و تاریخی مشترک داریم من هم همانند بزرگانی نظیر "اقبال لاهوری" و "ارد بزرگ" تمایل دارم کشورهای ما بر اساس فرهنگ و ریشه های مشترک هر روز بیشتر از پیش به هم نزدیک شوند .
احمد ولی مسعود می گوید :
احمد ولی مسعود (برادر شهید احمد شاه مسعود، کاندیدای انتخابات ریاست جمهوری افغانستان و رئیس بنیاد احمد شاه مسعود) در توییتر خویش می نویسد: انتخابات آزاد ، تنها راهکار ادامه ماندگاری فرمانروایان است. حکیم ارد بزرگ
ژنرال عبدالصبور نصرتی می گوید :
در فیسبوک ژنرال عبدالصبور نصرتی (از فرماندهان ارشد نظامی افغانستان) می خوانیم: ((شکست های زندگی، درهای پیروزی را می گشاید و خودپسندی درهای پیروزی را یکی پس از دیگری می بندد. ارد بزرگ)) و در پیامی دیگر((برای نابودی دشمن اندیشه خود، بیاموز و پژوهش کن ! و برای گریز از دشمن مال و زندگیت به هنجارهای قانونی پناه ببر و دوری پیشه کن. ارد بزرگ))
دکتر شبرنگ عطایی (پژوهشگر و محقق افغانستان) می گوید:
ارد بزرگ اسطوره عصر درعرصه وحدت دوباره فرهنگ والای پارسی درمنطقه است . پارسی زبانان امروز بیشتر از هر وقت بوجود شخصیت هایی چون ارد در ایران و شکوه شهید گشته احمد شاه مسعود در افغانستان که دوست و همفکر ارد بزرگ بود ضرورت دارند .دولت ها و مردم فرهنگ دوست ارین باید نظریه های این دو شخصیت تاربخ عصر حاضر را در عمل پیاده کنند.
فرزانه شیدا (ادیب و سراینده ایرانی مقیم کشور نروژ و نویسنده کتاب یازده جلدی بُعد سوم آرمان نامه حکیم ارد بزرگ ) می گوید :
چیزی که انسان نیازمند آن در طول راه سفر عمر خویش است و در درون « خویش» خود همواره در این باور زندگی میکند که امید و آرزو را می توان رنگی از حقیقت داد و بر اساس خواسته های زندگی خود گام برمی دارد و در راه سرنوشت انسان می بایست فانوس وچراغی از سخنان *ارد بزرگ ,این عالم بزرگ اندیشه را در سیاهی های دنیای ناشناخته ای که به شناخت آن نیازمندیم به همراه داشته باشد وحتی کلمه به کلمه ی آنرا به خاطر و دل بسپارد و هر کجا در جائی و منطقه ای از زندگی دچار سستی و نا امیدی شد به مرور دوباره ی افکار و ایده های حکیم ارد بزرگ بنشیند چرا که تمامی این جملات طلائی و این پندهای زّرین به «معرفت انسانی »در میدان خرد یک به یک , جنبه علمی و کاربردی ثابت شده ای را در علوم پایه زندگی داراست و بر این اساس می توان «*حکیم ارد بزرگ را اسطوره راه و اندیشه » نامید.
شکوهه عمرانی (فعال اجتماعی کشور سوییس ، شاعر و مترجم کتاب آرمان نامه ارد بزرگ به زبان فرانسوی) می گوید :
اندیشه ها و افکار ارد بزرگ بسیار متعالی است و امیدوارم روزی خواسته های وی در مورد همگرایی ، اتحاد و حقوق تاریخی به مرحله ی اجرا در آید و آنروز روز سربلندی و غرور هر فرد ایرانی و وطن دوست خواهد بود و بازگشت ایران به عظمت و شکوه دیرین و بازیابی جایگاه واقعی خویش در دنیا . بسیار خوشوقتم که موفق به ترجمه ی بخشی از سخنان ارد بزرگ گردیدم .
الیان ایژن هیر (رئیس انجمن هنری ارت کلوب و رئیس انجمن دفاع از منافع منطقه ی شامپل در شهر ژنو - کشور سوییس) می گوید :
در بین سخنان ارد بزرگ ، هنگامیکه از صلح و هارمونی برای همگان صحبت می کند بیشتر بر دلم نشسته است.
بهرنگ نامداری (طراح و گرافیست) می گوید:
با آثاری براستی زیبا درباره اندیشه های استاد فیلسوف حکیم ارد بزرگ می گوید :
(برای دیدن تصاویر در ابعاد بزرگتر بر روی آنها کلیک کنید)
نیما اسماعیل پور (شاعر ، پژوهشگر و مولف کتاب رهایی بی نقص) می نویسد :
بزرگمردی که کلامش از خردی ناب و خالص سرچشمه می گیرد و ھمیشه سعی دارد از زھدان ھستی رازی تازه و با طراوت به دنیا آورد تا به ادراک آدمی تفکری درست و پویا ھدیه کند که این خاصیت بزرگان تاریخ است نکتهء بسیار مھم در سخنان این بزرگوار این است که کمترین و یا شاید ھیچ تناقضی در گفتار وی مشاھده نمی کنیم بی شک پشت پردهء این افکار پرسشگری ھای بسیاری نھفته است که به گفته خود او پرسشگری حس کودکانه ای است که تا پایان زندگی باید ھمراھش داشت .
آدمی تنھا زمانی دربند رویدادھای روزمره نخواھد شد که در اندیشه ایی فراتر از آنھا در حال پرواز باشد . "ارد بزرگ" ...
اندیشه پروازگر است جایی فرودش آوریم که زیبایی خانه دارد . "ارد بزرگ" .
یاسمین آتشی (نویسنده و پژوهشگر تاریخ) می نویسد :
در مورد اندیشه ها و افکار حکیم ارد بزرگ مطالعات فراوانی داشته ام و به شخصه فکر می کنم ایشان بزرگترین متفکر حال حاضر ایران هستند .
طارق ساغری (پژوهشگر و نویسنده مقاله دو دوست ایرانشهری) می گوید :
حکیم اُرُد بزرگ یکی از بزرگترین و معروفترین فلاسفه تاریخ ایرانشهر بزرگ است ... شهید فرمانده مسعود هم در مورد حکیم اُرُد بزرگ چنین گفت: من و اُرُد زاده یک سرزمین بزرگ هستیم و هنگامی که نبشته های اُرُد دانا را می خوانم، می بینم آرزو هایم را نبشته است.
فرمانده مسعود باری دیگر گفته بود ایران و خراسان بزرگ «افغانستان کنونی» هیچوقت از هم جدا نبوده و نیستند من به دوستم اُرُد حکیم گفتم کاش این فاصله ها بین مردم سرزمین ما نبود...
دشمنان زبان پارسی و فرهنگ ایرانشهری که چشم دیدن اتحاد پارسیزبانان را نداشتند، آرام ننشسته و با یک حمله بزدلانه شیر میدان رزم پنجشیر را از شیر میدان حکمت و فلسفه شیروان جدا کردند و چنان داغ جگر سوزی در دل چهارمین حکیم ایرانزمین گذاشتند که فریاد زد و گفت «روزی که سینه احمدشاه مسعود دریده شد؛ اُرُد را سیلی از اشک با خود برد.»
روح مسعود شهید شاد و عمر اُرُد بزرگ دراز باد.
طارق ساغری (فعال اجتماعی، زاده شده در شهر هرات) در مقاله «دو دوست ایرانشهری»می نویسد :
[حکیم اُرُد بزرگ نه تنها در ایران بلکه در بین مقامات، دانشگاهیان و عموم تحصیل کرده های، کشورهای خراسان بزرگ «افغانستان کنونی»، تاجیکستان، پاکستان، ازبکستان و ترکمنستان هوادارن زیادی دارد.
حکیم اُرُد بزرگ از دوستان نزدیک شهید احمد شاه مسعود اسطوره مبارزات آزادیبخش خراسان بزرگ «افغانستان کنونی» بود. حکیم اُرُد بزرگ نخستین کسی بود که به شهید احمدشاه مسعود لقب شیر دره پنجشیر را داد که اکنون این لقب در بین جهانیان محبوبیت خاصی را داراست.
شهید فرمانده مسعود هم در مورد حکیم اُرُد بزرگ چنین گفت: من و اُرُد زاده یک سرزمین بزرگ هستیم و هنگامی که نبشته های اُرُد دانا را می خوانم، می بینم آرزو هایم را نبشته است.
فرمانده مسعود باری دیگر گفته بود ایران و خراسان بزرگ «افغانستان کنونی» هیچوقت از هم جدا نبوده و نیستند من به دوستم اُرُد حکیم گفتم کاش این فاصله ها بین مردم سرزمین ما نبود.
از سخنان سپهسالار آزادی شهید فرمانده مسعود چنین استنباط می شود که او نیز مانند حکیم اُرُد بزرگ به مرز های سیاسی که استعمار انگلیس در زمان چنبرهاش بر هندوستان میان ایران و خراسان بزرگ «افغانستان کنونی» کشیده است باور نداشته و خواهان محو این مرزکشیهای ساختگی بوده است.]
در سایت پژوهشی و وزین «سرزمین آریان» با مدیریت و مسئولیت دکتر بصیر کامجو می خوانیم :
نگرشی بر اندیشه های اُرد بزرگ فیلسوف سرزمین آریان و جهان
حکیم ارد بزرگ بزرگترین فیلسوف سرزمین آریان و جهان است این روزها آنقدر از ایده و ابتکار دیوار مهربانی او که در سال 1390 ارایه نمود و در سال 1394 در همه جای ایران به انجام رسید و موج آن از غرب تا آمریکا و از شرق تا کشور چین ادامه یافت در محافل گوناگون صحبت می شود که خیلی ها فکر می کنند بزرگترین خدمت فیلسوف بزرگ به ایرانیان و بشریت این بوده حال آنکه نظریه قاره کهن او که خودش یک تحول بزرگ جهانی در پی دارد . حکیم ارد بزرگ توانست اشکالات فلسفه کهن ایران را به شکلی مدرن بر طرف نموده و فُرمی نوین به آن ببخشد تا بتواند همواره خود را در طی زمان، بروز نموده و همپای دیگر دانش ها کارکرد واقعی خود را داشته باشد متاسفانه فلسفه ایران به خاطر سکته ها و انکار شدن های پیاپی تاریخی، دچار کهولت و سردی شده بود واقعیت آن است که تا اوایل دهه هشتاد خورشیدی تنها جسدی از فلسفه باقی مانده بود کمتر فیلسوفی خود را فیلسوف معرفی می نمود بیشتر متخصصین عرصه فلسفه خود را جامعه شناس و یا کارشناس حوزه تاریخ و مسائل اجتماعی می نامیدند اما اندیشه ها و سخنان فیلسوف کشورمان حکیم ارد بزرگ توانست خون گرم و تازه ایی باشد در شریان های فلسفه بی جان کشورمان و اینگونه بود که فلسفه ایران بار دیگر از جای برخاست در واقع او حکمت و فلسفه ایرانی را دوباره قابل استناد نمود از این رو حکیم ارد بزرگ را “پدر فلسفه نوین” ایران می نامند . حکیم ارد بزرگ تنها فیلسوف تاریخ ایران است که جملاتش بر سر زبانهای ایرانیان افتاده و همگان از آنها بهره می گیرند تا پیش از حکیم ارد بزرگ جوانان و حتی نسل تحصیل کرده ما رفرنس ها و کلید واژه های قصار خویش را بیشتر از منابع غربی و فلاسفه اروپا وام می گرفتند اما امروز جملات خردمندانه و قصار حکیم ارد بزرگ میدان را از آنها گرفته است چرا که با فرهنگ و روحیه ایرانیان و کشورهای آسیای میانه آمیخته شده است.
بیشتر دوستداران فیلسوف «حکیم ارد بزرگ خراسانی»، دکتر «بصیر کامجو» سیاستمدار نام آشنا، تاریخ شناس و نخبه سرشناس کشور افغانستان را می شناسند .
دکتر بصیر کامجو در سال 1961 میلادی در ولایت پنجشیر بدنیا آمد زبان مادری او فارسی است تحصیلات عالی خود را در دانشگاه های سن پترزبورگ، پراگ ، هامبورگ و مسکو با درجه تحصیلی دکتر در رشته علوم سیاسی، حقوق و فلسفه به اتمام رسانده است . لازم به ذکر است "دکتر بصیر کامجو" 11 جلد کتاب پر ارزش در حوزه های گوناگون بهمراه 119 مقاله وزین نگاشته است که بازتابهای گسترده بهمراه داشته است.
در مورد حکیم ارد بزرگ کتابهای بسیاری نوشته شده است و از آن جمله به موارد زیر می توان اشاره کرد :
کتاب یازده جلدی "بعد سوم آرمان نامه ارد بزرگ "
"فرزانه شیدا" (متولد 1340) سراینده و نویسنده ایرانی مقیم کشور نروژ (شهر اسلو) کتاب یازده جلدی "بُعد سوم آرمان نامه ارد بزرگ " را نوشته اند .
کتاب "کاوشی بر آرای بزرگترین فیلسوف جهان"
"فاطمه مشایخی" پژوهشگر کشورمان در کتاب خود (کاوشی بر آرای بزرگترین فیلسوف جهان) مجموعه ای از 500 سخن برگزیده از استاد فیلسوف حکیم ارد بزرگ خراسانی را گردآوری نموده است.
ترجمه کتاب سخنان فیلسوف به زبان فرانسه
"شکوهه عمرانی" ، همکار فرهنگی سازمان ملل متحد و همچنین از فعالین اجتماعی سوییس و بخصوص شهر ژنو ، مجموعه سخنان فیلسوف حکیم ارد بزرگ خراسانی را به زبان فرانسه ترجمه کرده است.
کتاب "گزیده سخنان حکیمانه و فیلسوفانه"
"لیلا معتمد" (کولیوند) استاد دانشگاه (رشته الهیات و فلسفه) در کتاب خود (گزیده سخنان حکیمانه و فیلسوفانه) از جملات و سخنان زیبای استاد فیلسوف حکیم ارد بزرگ، بسیار یاد نموده است.
کتاب "پند بزرگان از روزنامه اطلاعات"
"اسماعیل هاشمی" پژوهشگر و محقق در کتاب خود (پند بزرگان از روزنامه اطلاعات) از جملات و سخنان زیبای استاد فیلسوف حکیم ارد بزرگ خراسانی، فراوان یاد نموده است.
کتاب "داستانهای کوتاه از تاریخ ایران باستان"
"یاسمین آتشی" در کتاب خود (استانهای کوتاه از تاریخ ایران باستان) از صدها سخن از فیلسوف حکیم اُرُد بزرگ خراسانی استفاده نموده است.
کتاب "مکاتب فلسفی"
"هادی کازرونی شامیری" نویسنده و مولف کتاب ارزشمند (مکاتب فلسفی) است. کتابی که بر روی جلد خود تصویری قدیمی از استاد فیلسوف حکیم ارد بزرگ خراسانی را دارد . این کتاب دارای 50 بخش است که از اتبات گرایی ، اخلاق گرایی اقتصادی و اصالت تجربه شروع و تا هرمنوتیک کلاسیک ، هرمنوتیک فلسفی ، هرمنوتیک نوین و هگلی های جوان ادامه می یابد و پایان بخش کتاب فهرست منابع آن است.
کتاب "سخنان ائمه معصوم، مشاهیر، بزرگان ایران و جهان"
"ابراهیم (سعید) رمضانی" در کتاب خود (سخنان ائمه معصوم، مشاهیر، بزرگان ایران و جهان) ضمن انتشار زندگینامه مختصری از استاد فیلسوف حکیم ارد بزرگ از جملات و سخنان بسیاری از ایشان یاد نموده است. (بر روی جلد کتاب تصویر فیلسوف حکیم ارد بزرگ را در کنار نلسون ماندلا و ماهاتما گاندی می بینیم)
کتاب "در جستجوی مروارید سخن"
"شکوهه عمرانی" ادیب و شاعر ایرانی مقیم کشور سوییس ، در کتاب "در جستجوی مروارید سخن" تفاسیر کوتاه بر سخنان فیلسوف حکیم ارد بزرگ خراسانی نوشته است .
کتاب "جادوی سخن"
"شکوهه عمرانی" شاعره معاصر ، در کتاب "جادوی سخن" بسیار زیبا تلفیقی از سخنان استاد فیلسوف حکیم ارد بزرگ و اشعار خود پدید آورده است.
و باز همچنین مجموعه ایی سه جلدی سخنان بزرگان 1 2 3 به زبانهای فرانسوی و فارسی که از سخنان ارد بزرگ و دیگر بزرگان جهان تشکیل شده است را به پایان برسانند .
Chokouh DAGHIGH - Christian ZAUGG
شکوهه عمرانی (دقیق ) در حال اهدای ترجمه کتاب آرمان نامه حکیم ارد بزرگ به کریستیان زوگ رهبر حزب دآل کشور سوییس و عضو ارشد شورای شهر ژنو
روزنامه شاپرک (اولین روزنامه جوانان و نوجوانان ایران به صاحب امتیازی دکتر عبدالله جاسبی و مدیر مسئولی مهندس عباس جاسبی در 26 آبان 1395) می نویسد :
حکیم ارد بزرگ ،فیلسوف ایرانی است . کمپین جهانی "دیوار مهربانی" بر اساس اندیشه های او شکل گرفت. چهار سال از ارایه این ایده ارزنده گذشت تا در پاییز و زمستان 1394 افکار عمومی کشورمان نسبت به آن واکنش مثبت نشان دادند و جهانیان را با ایجاد دیوارهای مهربانی آنهم بشکلی گسترده شگفت زده نمودند .
#I_am_a_Orodist #orodism #orodist #greatorod #orodthegreat #زنده_باد_فیلسوف_حکیم_اُرُد_بزرگ #جاوید_تا_ابد_فلسفه_اردیسم_Orodism #جاوید_فلسفه_اردیسم_🚩🚩🚩 #سخنان_فلاسفه_حکیم_اُرُد_بزرگ #سخنان_ناب_حکیم_اُرُد_بزرگ #سخنان_حکیمانه_در_فلسفه_اردیسم #سخنان_حکیمانه_حکیم_اُرُد_بزرگ #سخنان_فلسفی_حکیم_اُرُد_بزرگ #سخنان_بزرگان_حکیم_اُرُد_بزرگ #سخنان_بزرگان_فیلسوف_حکیم_اُرُد_بزرگ #سخنانبزرگان_فیلسوف_حکیم_اُرُد_بزرگ #سخنان_بزرگان_فیلسوف_حکیم_اُرُد_بزرگ #سخنان_ماندگار_فیلسوف_حکیم_اُرُد_بزرگ #سخنانماندگار_فیلسوف_حکیم_اُرُد_بزرگ #سخنان_ارزشمند_فیلسوف_حکیم_اُرُد_بزرگ #سخنان_آموزنده_فیلسوف_حکیم_اُرُد_بزرگ #سخنان_فلسفی_فیلسوف_حکیم_اُرُد_بزرگ #سخنان_زیبا_فیلسوف_حکیم_اُرُد_بزرگ #سخنان_زیبای_فیلسوف_حکیم_اُرُد_بزرگ #سخنان_فاخر_فیلسوف_حکیم_اُرُد_بزرگ #سخنان_حکیمانه_فیلسوف_حکیم_اُرُد_بزرگ #سخنان_ناب_فیلسوف_حکیم_اُرُد_بزرگ #جملات_حکیم_اُرُد_بزرگ #جملات_ناب_فیلسوف_حکیم_اُرُد_بزرگ #حکمت_فلسفه_اورودیسم_orodism💥 #فلسفه_اردیسم_orodism #اردبزرگ #شیروان_شهر_نیاکان_استاد_فیلسوف_جهان_حکیم_اُرُد_بزرگ #شیروان_بزرگترین_فیلسوف_جهان_حکیم_اُرُد_بزرگ #شیروان_شهر_استاد_علامه_فیلسوف_جهان_حکیم_اُرُد_بزرگ #سخنان_ناب_حکیم_اُرُد_بزرگ_بنیانگذار_فلسفه_orodism #سخنان_ناب_فیلسوف_حکیم_اُرُد_بزرگ_بنیانگذار_فلسفه_orodism #سخنان_ناب_بزرگان_فیلسوف_حکیم_اُرُد_بزرگ #متن_ادبی_فیلسوف_حکیم_اُرُد_بزرگ #متن_ادبی_فیلسوف_حکیم_اُرُد_بزرگ #متن_ادبی_یک_اردیستorodist #متن_ادبی_فلسفه_اردیسمorodism #متن_ادبی_فلسفه_جهانی_اورودیسمorodism #متن_ادبی_حکیم_اُرُد_بزرگ_بنیانگذار_فلسفهorodism #متن_ادبی_فیلسوف_حکیم_اُرُد_بزرگ_بنیانگذار_فلسفهorodism #متن_ادبی_فیلسوف_حکیم_اُرُد_بزرگ_بنیانگذار_فلسفه_orodism #متن_عکس_عاشق_فلسفه_اُرُدیسم_orodism_و_فیلسوف_حکیم_اُرُد_بزرگ #متن_عکس_فیلسوف_حکیم_اُرُد_بزرگ #متن_عکس_یک_اردیستorodist #متن_عکس_فلسفه_اردیسمorodism #متن_عکس_فلسفه_جهانی_اورودیسمorodism #متن_عکس_حکیم_اُرُد_بزرگ_بنیانگذار_فلسفهorodism #متن_عکس_فیلسوف_حکیم_اُرُد_بزرگ_بنیانگذار_فلسفهorodism #متن_عکس_فیلسوف_حکیم_اُرُد_بزرگ_بنیانگذار_فلسفه_orodism #متن_خاص_عاشق_فلسفه_اُرُدیسم_orodism_و_فیلسوف_حکیم_اُرُد_بزرگ #متن_خاص_فیلسوف_حکیم_اُرُد_بزرگ #متن_خاص_حکیم_اُرُد_بزرگ_پدر_فلسفهorodism
هیچ نظری موجود نیست:
ارسال یک نظر